Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά δεδομένα & GDPR

H merkosmanolopoulos.gr, παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της και βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2472/97 καθώς και με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) που τίθεται σε ισχύ από τις 25/05/2018 δεσμευόμενη με την υιοθέτηση και πλήρη εφαρμογή των σχετικών νομοθετικών μέτρων.

Η merkosmanolopoulos.gr, έχει λάβει τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατά την καταχώρηση, διαχείριση, επεξεργασία και αποθήκευσή αυτών εμποδίζοντας την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση τους.

H merkosmanolopoulos.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο καθώς και να προβεί σε επεξεργασία δεδομένων (εφεξής «προσωπικά δεδομένα») των χρηστών αν χρειαστεί (π.χ. το όνομα, τη διεύθυνση του e-mail), τα οποία θα περιέχονται στη βάση δεδομένων της πλατφόρμας, μέσω της Ιστοσελίδας. Συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο σε περιπτώσεις εκούσιας παραχώρησης των από τους ίδιους με σκοπό την πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας. Δεν θα ζητήσει προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών των χρηστών σε καμία περίπτωση.

Κατά την εγγραφή του χρήστη στην ιστοσελίδα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, η καταχώριση των στοιχείων του, συνεπάγεται τη συναίνεσή του όσον αφορά τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Επίσης, ο χρήστης πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του θα πρέπει να δώσει ειδικώς και ρητώς τη συναίνεσή του προς τούτο αποδεχόμενος την παρούσα. Ειδικότερα, ο χρήστης, όπως και η merkosmanolopoulos.gr, θα πρέπει να προβεί στην αποδοχή και συναίνεση, των όρων των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 679/2016, ο οποίος τίθεται σε ισχύ την 25η Μαΐου 2018, όσον αφορά τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της merkosmanolopoulos.gr σχέσης, για στατιστικούς ή άλλους σκοπούς μόνο κατόπιν ειδικής συγκατάθεσης του χρήστη.

Επίσης, ο χρήστης θα καλείται να δώσει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς την merkosmanolopoulos.gr για την αποστολή με μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημερώσεων για υπηρεσίες, εκτός και αν δηλώσει ρητά τη διακοπή της λήψης ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την αποστολή ενημερώσεων υπηρεσιών όποτε το επιθυμεί αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στην ειδική φόρμα επικοινωνίας.

H merkosmanolopoulos.gr εναρμονίζεται πλήρως με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 679/2016. Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε νόμιμη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο. Η συλλογή προσωπικών δεδομένων των χρηστών συντελείται πάρα μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς χωρίς να υπόκεινται σε επεξεργασία ασύμβατη με τους αρχικούς σκοπούς.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών δύναται να τεθούν υπό επεξεργασία μόνο για λόγους αρχειοθέτησης, βελτίωσης των υπηρεσιών της πλατφόρμας ή στατιστικούς σκοπούς. Επιπλέον έχουν ληφθεί μέτρα που διασφαλίζουν την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και την διόρθωση ή διαγραφή από τον ίδιο τον χρήστη. Η τήρηση των δεδομένων ισχύει μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την λειτουργία του λογαριασμού του εκάστοτε χρήστη.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος merkosmanolopoulos.gr για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρίας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων όπως:

1. Το ονοματεπώνυμό σας

2. Τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα

3. Τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου

4. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

5. Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεως της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Ενημερωτικά δελτία – Newsletters

Προκειμένου ο χρήστης να εγγραφεί στο newsletter της ιστοσελίδας μας merkosmanolopoulos.gr είναι απαραίτητο να καταχωρήσει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail για την παραλαβή των Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters), δίνοντας πρώτα τα στοιχεία που θα του ζητηθούν σε αντίστοιχη φόρμα. Τα στοιχεία που θα δώσει προστατεύονται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, όπως αναφέρεται στην περιγραφή των όρων της ιστοσελίδας merkosmanolopoulos.gr. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί να κάνει διαγραφή από τις λίστες newsletter.

Ηλεκτρονικά Ίχνη – Cookies

Η επιχείρησή merkosmanolopoulos.gr τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Τι είναι τα Cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Χρησιμοποιούμε Cookies γιατί…

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Ποια είναι τα απολύτως απαραίτητα Cookies;

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Δεν αναγνωρίζουν σε καμία περίπτωση την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου.

Τι κάνουν τα Cookies Επιδόσεων;

Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Επίσης, συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Τι κάνουν τα Cookies Λειτουργικότητας;

Επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτού του είδους τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησης σε άλλους ιστότοπους.

Τι κάνουν τα Cookies Στόχευσης;

Χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Τι είδη Cookies χρησιμοποιούμε.

Χρησιμοποιούμε δικά μας cookies αλλά και cookies, που προέρχονται από τρίτα μέρη. Ενδεικτικά, χρησιμοποιούμε cookies εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης για την καταγραφή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των χρηστών μας.

Τi είδους δεδομένα συλλέγουμε μέσω της χρήσης Cookies.

Όλα τα δεδομένα, που συλλέγουμε από τη χρήση cookies μέσω της ιστοσελίδας μας, τυγχάνουν επεξεργασίας και αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Επίσης, η επιχείρησή μας δεν προβαίνει σε ουδεμία πράξη πώλησης ή εμπορίας δεδομένων, που συλλέγονται με τον τρόπο αυτόν.

Παροχή συγκατάθεσης για την αποδοχή των Cookies.

Με την είσοδό σας στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση cookies, το οποίο βρίσκεται σε ορατή θέση και παραπέμπει στην παρούσα πολιτική χρήσης. Σε περίπτωση, που αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε υποσελίδες της ιστοσελίδας μας και εφόσον έχετε ρυθμίσει καταλλήλως τον διαδικτυακό σας browser, παρέχετε ελεύθερα την ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας για την χρήση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούστε να απέχετε από την περιήγηση εντός της ιστοσελίδας μας ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies στις ρυθμίσεις του browser σας.

Πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των Cookies.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από τις ρυθμίσεις του browser σας, κάνετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ο παρών ιστότοπος (merkosmanolopoulos.gr) παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου, συμμορφωμένος με τους ειδικούς όρους της σχετικής νομοθεσίας διασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλουν οι χρήστες με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Στις περιπτώσεις που συντελούνται εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ των χρηστών/μελών και του ιστότοπου, ο ιστότοπος οφείλει να συμμορφώνεται προς την απόφαση Ζ1-496/2000 σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Ο ιστότοπος υποχρεούται να προβαίνει σε ενημέρωση των πελατών του σχετικά με

α) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού ή/και των υπηρεσιών που προσφέρει,

β) την τιμή,

γ) την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς,

δ) το φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή,

ε) τον τρόπο πληρωμής,

στ) τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης,

ζ) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής και

η) το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Τροποποίηση της ιστοσελίδας και των όρων χρήσης

Η merkosmanolopoulos.gr διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το περιεχόμενο, το στυλ, τις πληροφορίες όπως και τους όρους που περιέχονται στην ιστοσελίδα για να τα βελτιώσει αλλά και για να συμφωνεί με το νομικό πλαίσιο σε τυχόν αλλαγές του νόμου Σε κάθε περίπτωση τυχόν αλλαγής ή τροποποίησης ο χρήστης και όχι ο επισκέπτης θα ενημερώνεται με την είσοδο – σύνδεση του στην ιστοσελίδα όπου θα λαμβάνει γνώση για τις αλλαγές ή τις τροποποιήσεις που γίνανε σε κάθε αλλαγή για μια φορά πριν την χρήση της ιστοσελίδας μας θα του ζητείται αποδοχή – επιβεβαίωση για την ενημέρωση του.
Σε περίπτωση που επισκέπτης/χρήστης εντοπίσει σφάλματα ή παραλείψεις, στις πληροφορίες ή και σε οτιδήποτε που μπορεί να του φαίνεται λάθος στην παρούσα ιστοσελίδα παρακαλούμε να μας ενημερώσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@merkosmanolopoulos.gr Οι όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου. Για επίλυση πάσης διαφοράς εκ του παρόντος από την εφαρμογή των όρων αυτών, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Πνευματική Ιδιοκτησία & Χρήση Πληροφοριών

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, εικόνων, φωτογραφιών, αρχείων βίντεο ή ήχου, γραφικών, σχεδίων, κειμένων, εμπορικού σήματος ως έχει ή μέρος αυτού, των περιεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων που αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της merkosmanolopoulos.gr. Η Πνευματική Ιδιοκτησία προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, καθώς και με τις σχετικές οδηγίες και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τις διεθνείς συνθήκες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κάνετε λήψη πληροφοριών, από την ιστοσελίδα μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Τυχόν τροποποίηση ή περαιτέρω αναπαραγωγή της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της απαγορεύεται ρητώς εκτός αν υπάρχει ρητή και έγγραφη συγκατάθεση της merkosmanolopoulos.gr Για κάθε αίτηση αδειοδότησης απευθείας στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση info@merkosmanolopoulos.gr.

Στοιχεία Επιχείρησης

Merkos Manolopoulos Atelier – Mέρκος Μανωλόπουλος
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Α.Φ.Μ. 0000000 – Δ.Ο.Υ. ——
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ ——– –
ΤΗΛ (+30) 2310.286.317

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Είσοδος
Κλείσιμο
Καλάθι (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας. Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.





el
Μετάβαση στο περιεχόμενο